Tuesday, April 10, 2012

rindu nak update..

salam semua rindu nak update tpi masa zxmgizinkan bz sgt n sarat sekrg..tpi axtiviti mcm biasa klu ada booking class pergi je...

Sunday, October 16, 2011

halluuuuuuuuuuuuuu......

salam lma xjengah n update blog semenjak saya berbadan dua ni..xlarat mabuk n muntah tpi bersyukur pada tuhan telah makbulkn doa saya..alhamdullilah saya dh nandung 3bulan..anak sulung dh mula meragam yg sedihnya semua xamu dengan saya..serba xkena..dia tau dia nak dpt bby dh..nnti ibu xmau manjakan dia lgi..ibu saya anak2 ibu...

Saturday, August 6, 2011

bengkel makeup 5 ogos 11(rawang)






Saturday, July 30, 2011

makeup class sna sni


















aktiviti bulan july...

Saturday, July 9, 2011

teringin...............hehehehhe


teringin nak baby girl heheheh..dapat sepasang dh alhmdullilah selalu terbayang mcmna la kalau saya ada bby girl rupa ayah kre rupa ibu...moga2 TUHAN makbulkn doa saya...

Tuesday, June 28, 2011

putrajaya makeup class(25jun.11)

 
ni rumah yg saya bt makeup class sgt selesa..






















sgt berpuas hati tgok peserta tersenyum sbb masing2 dah cantik

Friday, June 24, 2011

ni la saya..dulu kini dan selamanye




kenapa saya berjaket merah????haaaa ni la usaha saya now saya sudah jdik team leader..dlu biasa je xsuka makeup2 ni pas dh try bru tau best rupanye kalau bermakeup n berkongsi dgn wanita2 diluar sna....seronok+enjoy=puas hati....ni la sebahagian dri rakan2 yg bersama saya..